En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
en skive parmaskinke pr. Da jeg var på Stangeriet (Mathallen) i helgen kjøpte jeg kyllingfilet. Vi spiste dem med grønn salat, blomkålpure og spinatsaus
Legg kyllngfileten i den ene lang enden og rull parmaskinken rundt kyllingfileten. Ha kyllingfileten over i en ildfast form på den ene siden, legg potetene på andre siden av formet, del potetene i to om de ikke er bitte små
«Flipp over» kyllingfiletmedparmaskinke ned på stekepanne. Stek til parmaskinken blir crispy, samtidig ser du at kyllingfileten stekes jevnt oppover mot oversiden ved at den skifter farge fra lys rosa nærmere hvit
Vend kyllingfiletene i salt, pepper og fersk timian og koriander, (eller andre urter du måtte ha for hånden), og surr rundt parmaskinke før du steker den i varm panne i ca
– Kyllingfiletmed spicy marinade a’la Mokkasitt. – Salat medparmaskinke og parmasanost. Lykke er å være sammen med gode venner, spise god mat, drikke deilig vin og avslutte kvelden foran utepeisen…
Legg basilikumbladene oppå hver kyllingfilet og rull deretter skinken rundt. Med blanke ark. Brun kyllingfiletene i en stekepanne, et par minutter på hver side
4 kyllingfileter3 ss pesto4 soltørka tomater8 skiver parmaskinke eller seranoskinke1 ss olivenoljeSett ovnen på 200 grader Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, snitt hver kyllingfilet og fyll "lommene" med pesto og biter av soltørket tomat Knyt rundt 2 skiver av parma- eller serano skinke rundt hver filetHa på litt olje over og stek i 20- 25 minutter midt i ovnenServer med f. eks ris, en god salat og saus 4 kyllingfileter. 8 skiver parmaskinke
Hovedretten var kyllingfilet som jeg fylte med gräddost og parmaskinke, krydret med salt og pepper og stekte lett i panna før jeg lot den steke videre i ovnen