Sett så kyllingfiletenei en ildfast form, og inniovnen. Sausen og marinaden passet utrolig godt sammen med purèen, så dette er definitivt en middag som kommer til å bli laget igjen
Du må bare følge med når de settes iovnen. Hvitløk- og chili- marinade. Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og stek de med littolivenoljei pannen til de er gyldne og fine på begge sider
Del kyllingfileti små stykker. Tilmarinaden trenger du. Stekte kyllingbiteri kremet currysaus. Der kyllingfileten er tykkest, vil jeg anbefale å dele den på tvers først
Krydre kyllingfiletene med litt maldonsalt, nyvernet pepper og chiliflak. La kyllingenhvile noen minutter på benken når du tar den ut av ovnen så den holder seg mest muligsaftig
Kyllingspydene får ligge en halvtimeifriskmarinade og stekes enkelt iovnen. Mens kyllingspydeneliggertilmarinering og stekes iovnen lager du salat, koker ris og lager peanøttsaus