Kylling satay (ikke på spidd). I går var det min tur til å ha vennineklubben på besøk, og denne gangen fant jeg ut at jeg ville servere hjemmelagede tapas til klubben
God som dipp, tilbehør til kylling, kjøtt og vegetarretter og perfekt til tapas. Kyllingspyd. Det fine med tapas er at man selv kan velge de rettene man vil ha med
Serveres gjerne kald som dipp til tapas eller varm som saus til kylling eller fisk. Ajvar er en smakfull saus av friske grønnsaker som kan brukes som dipp og saus til tapas eller marinade av fisk og kjøtt
Kokt, fylt kylling med pesto og urter, du kan bytte ut fyllet med det du vil ha. I tillegg til dette hadde jeg salat av forskjellige tomater (jeg dyrker mine egne tomater i alle varianter - anbefales, men du kan godt bruke bare vanlig rød) og agurk, ramsløkspostei og en enkel guacamole av avokado , litt sitron og pepper
Den første lunchen min måtte bli Souvlaki – små grillspydbiter av kylling, svin eller lam, marinert i olivenolje og sitron, servert med nybakt pita, tzatziki og gresk salat
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Super som tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. 1/2 økologisk sitron, saft og revet skall. Ha Couscous i en bolle, rasp over sitronskall og saften av 1/2 sitron. 1/2 økologisk sitron
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du