Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdigtortillalefserogferdig barbecue saus, men minmening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Enten kjøttdeig/kylling/biffkjøtt som er godt krydret med tacokrydder eller fahitas krydder, opphakket løk/gjerne rødløk, salat, ost, mais, paprika, agurk, rømme, guacamole og annet godt
Kylling, bacon, løk++++ Her er det bare å bruke fantasien. Strø over ost, littkjøttdeig, skinke,mais,sålittostigjen+ oregano, og avslutt med tortillalefse med tomatpure på toppen
Ta en lefseog legg ost nederst, deretter legger du på fine tynne biter med den ferdigekyllingen, litt vårløk, korianderogmais før du drysser littkummin over det hele
Du trenger bare å brune kyllingfiletene, ha på krydder, vann og lokk. Av rester kan du lage deiligkyllingnachos dagen etter, eller smøre med deg noen lefserinistepakka
Ta ketchup, littmais, kylling, salatblad og strør på ost på toppen. Kylling (jeg brukte kyllinglår). Da var det torsdag som betyr kort dag for meg, er så sykt deilig å kunne slutte tidlig en dag i forhold til å gå til kvart på tre hver eneste dag og en halvtimei bussen
Bruk magrere ost som har lavere fettinnhold. Lag egne lefser eller kjøp Fullkornsvarianten. I går var IngridogKristoffer her på middag - og da ble det taco
Vi skulle i grunn ha kyllinglår, grønnsaker ogspinattilmiddagi går. Kylling. Eg bruker kjøkkenmaskinamiog kjøre eggehvitentil det er marengs og så helt på slutten hAr eg på chillikrydder
Fyllet kan variereveldig, og du kan i grunnen bruke akkurat hva du selv ønsker, men jeg brukte kyllingfiletibiter, Thick 'n' Chunky Salsa, rødløk, vårløk, paprika, litt tomat, samt cheddar ogvanligNorvegia-ost for å limelefsene sammen