KreolskKylling EnchiladaStekte agurkerDel på. Dette er nydelig kraft som kan brukes som sky akkurat som den er, eller saus og suppe om du jevner den litt
Bland sammen hvitløkspulver, kajennepepper, paprikapulver, løkpulver (noe jeg ikke fikk tak i og dermed bare sløyfet), grovhakket chilli, soyasaus, salt, pepper og sukker etter ønsket mengde og bland dette inn i kyllingen
Stek kyllingen litt først før du tilsetter chorizo pølsen, jeg skar min i strimler. Ja nytt iallfall for meg, JAMBALAYA, Ideen fant jeg fra kokeboken som fulgte med crock poten
Begynn medsausen. Del kyllingbrystene i passende skiver og fres sammen med hakkede grønnsaker (ikke for små biter) raskt i usaltet smør eller olje på sterk varme sammen med hvitløken
Begynn medsausen. Del kyllingbrystene i passende skiver og fres sammen med hakkede grønnsaker (ikke for små biter) raskt i usaltet smør eller olje på sterk varme sammen med hvitløken
Passer utmerket til de fleste indiske retter med kjøtt, fisk, kylling eller grønnsaker. Er dessuten god på stekt kylling, i ulike kjøttgryter og i bearnaisesause