Rør kryddermiksen inn til det ligner på en paste. Kyllingbitene serveres i en deilig indisk saus aller helst sammen med nanbrød, raita, ris og en iskald mango lassi
La Curryen såkoke til kyllingen er gjennomtrukket. Legg så i kyllingfilèt oppskjært i terninger. En enkel GulCurry, laget på curry-paste,perfekt på en travel hverdag
Start med å kutte kylling i passelige biter og stek den gylden på pannen og krydre med salt og pepper, for deretter å legge dem over i bunnen av en ildfast form
Tilsett kjøtt, bønner, mais og currypaste. ½ grill kylling. Til 2 -3 personer trenger du ½ grill kylling 1 søtpotet 6 dl kylling buljong 1 boks hakket tomat 1 boks bønner 1 rød paprika 1 gul løk 1 liten boks mais 1 neve koriander 1 -2 ts rød currypaste Slik gjør du. 6 dl kylling. 1 gul løk. 1 -2 ts rød currypaste
♥ Rød og gul paprika. Hvor mye currypaste du vil ha avhenger av hvor sterkt du liker det. For noen dager siden la jeg ut noen bilder av en kyllingrett jeg har fått helt dilla på i det siste
Chili con kylling. Tilsett tomater, rød curry og eplemost/ kraft. 1/2 gul løk, finhakket. 1 ts rød currypaste. Hot currygryte med ananas og villris Vegetargryte med hvite bønner (2 personer). 1/2 gul løk, finhakket. 1 ts rød currypaste
Du kan selv avgjøre hvor sterk den skal være ved å regulerecurrypastaen. Den smaker fantastisk, lukter helt himmelsk og blir strålende gul, dersom du bruker basmati
Tilsett currypasten og rør rundt til en jevn blanding. 1 gul løk grovhakket/strimlet. 200 g oksekjøtt i terninger (samme oppskrift kan også brukes til kylling, kjøttdeig evt vegetar, da kan man bruke mer kikerter evt linser eller bønner). 1 stor ss Pataks Original CurryPaste. 1 ss Mild Madras Curry Powder. 1 gul løk grovhakket/strimlet. 200 g oksekjøtt i terninger (samme oppskrift kan også brukes til kylling, kjøttdeig evt vegetar, da kan man bruke mer kikerter evt linser eller bønner). 1 stor ss Pataks Original CurryPaste. 1 ss Mild Madras Curry Powder
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
En krydret, sterk kyllingsuppe med masse smak. Ha i krydderet, samt løk, purre, gulrøtter, selleristang og hvitløk og la grønnsakene frese i noen minutter