Krydret svineribbe oppskrifter

Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi

Med kua i sentrum:

Vinen har en sjarmerende personlighet med en elegant kropp, livlig friskhet, en rund og saftig munnfølelse og en delikat og leskende smak av rik, aromatisk og spenstig frukt i form av ferske, syrlige gule epler, fersken, pære, stikkelsbær, sitrus, hvit pepper og grønne urter med florale toner som avrundes i en lang, forfriskende, krydret og mineralsk utgang med et hint av grapefrukt, sitron og anis

Svineribbe med sprø svor.

Men ribba i dag var krydret med salt, pepper og natviks kryddermiks. Og han ville ha Svineribbe. Lag en godt krydret bruk saus, gjerne med litt fløte i, for at 

Å, vin med din glede:

Svineribbe med surkål. Weszeli Langenlois Grüner Veltliner 2012 er en frisk og krydret vin fra Kamptal i Østerrike som passer perfekt til nyttårskalkunen. Svineribbe ble først vanlig på slutten av 1800-tallet og ble den gangen ansett som luksusmat, ettersom det var dyrt å eie griser
Sjølvaste ribba

Sjølvaste ribba

Eg vil at vi skal velge på julaftan, enten fåreribbe med tilbehør, eller svineribbe med tilbehør. Dei mange åra eg har tilbrakt på austlandet har gjort at eg har lært noko om svineribbe, så difor lagar eg det i år
KOKT NI'I

KOKT NI'I

Den gode smaken av krydret i rullen, gjør " susen". Svineribbe som er  godt saltet noen dager før. KOKT NI'I  ( LOKAL RETT FRA HOLTÅLEN )

Svineribbe med krydret saus

Skrell og finhakk løken. Forvarm stekeovnen til 175 C. Ha alle ingrediensene untatt kjøttet i en kasserolle

Høstnyheter fra Ringnes.

Rød fisk, svin, kylling, salater, pizza, pasta, krydret mat. De lette, røstede tonene gjør at ølet passer bra til stekt og grillet kjøtt, grove pølser, svineribbe, gryteretter, ost, pizza og pasta