Svineribbe oppskrifter

Svineribbe

Svineribbe

Legg ribba til salttrekking i 1-2 døger føre du skal nytte den. Ha på salt og pipar, lat den trekkje i god temperatur, ikkje for kaldt
Svineribbe

Svineribbe

 Svineribbe.  Svineribbe er favoritten på Julaften for 6 av 10, også hos oss. Beregn 400- 500 g ribbe per person(voksne)
Svineribbe

Svineribbe

Svineribbe er julemat og førjulsmat. Hell ca 0,5 liter vann i pannen og legg svineribben inn i ovnen med svorsiden ned
Svineribbe med barbecuesaus

Svineribbe med barbecuesaus

rester etter svineribbe fra jul. Derfor tok jeg opp hele posen med svineribbe, og tenkte at enten spiser jeg det, eller så kaster jeg det
Julepizza med svineribbe

Julepizza med svineribbe

En deilig julemunnfull med svineribbe, sjysaus, erter og rødkål. Denne varianten baserer seg på svineribbe, og gir en herlig kombinasjon av julesmak og pizzastemning
Taco-fest på heilnorsk svineribbe

Taco-fest på heilnorsk svineribbe

Oppskrift på heimelaga tacokrydder og langtidssteikt, tex-mex svineribbe med guacamole. (nok til fire passe svoltne personar, men lag gjerne denne oppskrifta med ei to kilos svineribbe
Julesylte- den beste og enkleste metoden

Julesylte- den beste og enkleste metoden

husk når kjøttet avkjøles mister svineribben mye smak, så vær raus på krydderfronten. 1,7 kg svineribbe, i tynne skiver. 1,7 kg svineribbe, i tynne skiver
Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
Ribberull på norsk

Ribberull på norsk

) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
Sylte av ribbe ?

Sylte av ribbe ?

Skal prøve meg på min første sylte, men jeg lager den med svineribbe. Sylte lagde min mor hvert eneste år til jul, gjerne med grisehode
Ribbe med dampovn

Ribbe med dampovn

1 rutet svineribbe. Ribbe med dampovn. 27. 12. 2016 kl. 15. 48 i. Middag. Ingen kommentarer. Mange som har dampovn bruker den lite, fordi de ikke vet hvordan man bruker den
Langsteikt  juleribbe  med  sprø  svor

Langsteikt juleribbe med sprø svor

Om ikkje anna, så kan Far min sitt kjøkken gje deg ein nesten bombesikker metode for å sikre deg ei sjukt saftig svineribbe med sprø svor til jul, to resultat som nesten er ei sjølvmotseiing
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Svineribbe har mykje feitt og bindevev, og når du brukar lang tid på å steike det smeltar feittet, bindevevet mjuknar, og det blir mørt og saftig

Nyttårspølser – Cotechino

Kjøp en benfri svineribbe, og del den opp i passende stykker slik at de greit går inn i kjøttkverna. 2,5 kg svineribbe med svor.   2,5 kg svineribbe med svor
RIBBE AV  LAM

RIBBE AV LAM

Ideen oppsto mens jeg sto og vurderte svineribbe til jul. Den er ikke stor og den er rutet likedan som svineribbe