Potetbåtene var krydret med rosemarin, salt og pepper. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Sausen er ikke krydret – i motsetning til hva mange tror bruker tyrkere flest lite krydder. Biter av kyllingfilet, løk og paprika i en enkel men smakrik tomatsaus
Akkurat passe krydret, akkurat passe mild. Kyllingfilet fra lårstykker er kanskje ikke alltid like enkelt å få tak i i Norge, men jeg anbefaler virkelig å bruke det her om du kan
- Ovnsbakt sopp, krydret med curry og hvitløk, stekt med kyllingen- Kokt brokkoli- Asparges stekt med hvitløk- Salat med tomat, cherrytomat, rødløk, ruccola, lollo salat, hjertesalat og avokadoGodt
Kyllingfileten ble stekt i olivenolje og enkelt krydret, for å unngå å mikse altfor mange smaker. I går ble det kyllingfilet med sursøt paprika, grønn salat med mango og ovnsbakte potetbåter til middag
Hadde dette oppi en stekepanne, og krydret med. Serveres med salat, ris eller det du ønsker. 1 kyllingfilet delt i små biter. 1 kyllingfilet delt i små biter
Mens kyllingen står i ovnen, steker jeg skivet sopp i tørr stekepanne krydret med salt og pepper. Jeg valgte å ikke varmebehandle mangoen, så den la jeg på en enkel salat med fetaost og litt rips