Krydredekjøttboller i herlig tomatsaus, servert med pasta og godt brød. Kjøttboller. Trill små kjøttboller og legg på et fat/skjærefjøl som er fuktet med vann og sett i kjøleskapet mens du fortsetter med sausen
Krydredekjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick. Varm kjøttboller i saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske
Deilige og saftige kjøttboller i tomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehør i hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt med litt variasjon fra fredagstacoen
Så laget jeg noen passe små kjøttboller av vanlig kjøttdeig. Kjøttboller og grønnsaker stekes sammen. Søndag kan ofte være en dag hvor litt sterk mat passer
I dag laget jeg først noen små kjøttboller av svinekjøttdeig. Å leke med krydder er jo gøy, og det har aldri vært lettere etter at de små innvandrer butikkene begynte å dukke opp over alt
Kjøttboller med tomatsaus er en sikker vinner. Del små poteter i to og dryss over salt, pepper og olivenoljeLegg de i en ildfast form og stek i oven på 220 grader i 20-30 minutterBland raspet parmesan, hakket perislle, finhakk hvitløk, chili, og løk sammen med kjøttdeigenTilsett raspen/finhakket tørr loff og bland godtSalt og pepperForm til runde middels store kjøttboller
kjøttboller som stekes pent brune på alle kanter på stekepannen, slå ned varmen når kjøttbollene er brune, og stek videre til du er sikker på at de er gjennomstekte
Spe med vann eller melk slik at du får en fast deig som er fin å rulle små kjøttboller av. Hvis du som jeg er glad i italiensk mat, vil du like disse kjøttbollene som er godt krydret med både hvitløk og rosmarin, og sammen med denne smakfulle tomatsausen er dette et måltid som virkelig minner om Italia