Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Har laget spanskekjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Kjøttboller er en veldig tradisjonell Tapas rett, så jeg tenkte jeg kunne lage dette idag
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Denne retten gjør seg veldig godt som tilbehør til kjøtt slik som kjøttboller, kylling på spyd, Chorizo pølse eller den kan være en av mange retter på Tapasbordet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Denne retten passer godt til frokost, lunsj, tilbehør til kjøttretter slik som kjøttboller, kyllingspyd, lammespyd eller som en av mange retter på Tapas bordet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
De er kjemegode til tapas, men fungerer også fint som middag. Her er min hverdags variant av spanskekjøttboller, eller albondigas, som har mye smak og er populær hos hele familien
Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Disse er for eksempel gode å dyppe i Aïoli og spise sammen med kjøttboller
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Svinefilet svøpt i spekeskinkeSpanskekjøttboller i tomat/paprikasausChorizo og paprikaChillimarinerte scampiOvnsbakte amadinepoteterBacondadlerTomatsalatAvokado og mangosalatGrønn salatPestoFoccaciaHer kommer noen av oppskriftene
Det er disse bollene vi oftest spiser som tapas. Denne gangen går jeg for spanske smaker. JA, JEG VET KJØTTKAKER TAR EN UFORSKAMMET STOR PLASS BLANT OPPSKRIFTENE MINE, MEN DET ER VELFORTJENT
Dette syntes jeg for så vidt var en god ide, siden oppskriften som ble tatt i bruk var fra min egen bok om tapas som heter noe sånt som små spanske munnfuller