Denne bruker jeg til boller, kanelsnurrer, kringler og annet. Den gir en stor kringle og ca 30 boller. 1 pakke tørrgjær (evt fersk gjær som røres ut i melka). Varm melk og smør til ca 37 grader, og bland dette i melblandingen sammen med egg. 1 pakke tørrgjær (evt fersk gjær som røres ut i melka)
Jeg skulle like å møte en person som ikke liker kringlemed makronfyll. Denne ble laget med speltmel og da jeg ikke hadde nok mandler, makronfyll med mandler, valnøtter og hasselnøtter
Rull sammen, klipp med saks med ca. Pensle med egg. Del gjerne linken til bloggen min med andre. no kan gjerne bli venn med meg der for å se oppdateringer
I denne oppskriften har jeg stekt kaken i en brødform, men jeg forestiller meg at den veldig godt kan legges ut på en bakeplate og stekes som en kringle
Deilig, saftig hvetekringlemed lett appelsinsmak og pyntet med de klassiske fargede påskeeggene. Dette er en lett, luftig og saftig hvetekrans med mild smak av appelsin
En fantastisk luftig og saftig skikklingsbollekringlemed deilig kanelsmak. Dersom du bruker fersk gjær, smuldrer du opp gjæren i bakebollen og rører sammen med melk