Pensle med egg og strø over perlesukker. Strø over nøtter ogrosiner. Det er noe så sabla trygt og traust over kringler, en sirkel av luftig gjærbakst og tradisjon, tjukke skiver av kjærlighet og kanel
Pensles med et sammenpisket egg. Avkjøles på rist Kan serveres som den er, eller evt kan du ha over melisglasur og litt opphakkede mandler/hasselnøtter
Pensle med olje, og strø på sukker, kanel og litt rosiner eller hakkede mandler. Det er verken egg, smør eller melk i kringlen, men bare sunne ingredienser (med mindre man er hekta på lavkarbo og mener at hvetemel er fy-fy)
Smelt smøret i en gryte og ha i sukkeret. Visp sammen eggene og ha dem i blandingen. 2 dl rosiner. 1. (Pass på at det ikke er for varmt innhold i gryta
Form en kringle, og løft den raskt over på en stekeplate dekket med bakepapir. For å sjekke om deigen er ferdig hevet, og for å imponere ektefelle og barn med dine huslige ferdigheter, ta fyrstikkprøven
En nybakt kringle står på bordet. Jeg heller ofte til Trønderrose når jeg skal lage gjærbakst, for den blir veldig saftig, med sitronskall, mandlerogrosiner