MEN her på denne bloggen handler det meste om å få testet ut Sviddå (my mean, clean sous vide machine), trykkoker’n og andre høyst imponerende hjelpemidler på veien mot herlige matopplevelser
Lettsaltet røktsvinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekam med dere
Koke ris. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Til resten av familien koker jeg potet i terninger i en gryte ved siden av. Jeg bruker gjerne å lage Betasuppe av kjøttrestene dagen etter at vi har hatt røktsvinekam til middag
I går kokte jeg nemlig røktsvinekam, og kraften fra den kjelen er ypperlig som basis for ertesuppe. I mellomtiden plukket jeg bena fra i går fri for kjøtt, samt hakket opp en del av svinekammen som jeg tidligere hadde skåret av
Denne gangen hadde jeg rester fra en røktsvinekam som jeg benyttet. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg lager ofte grateng når jeg har rester jeg vil bruke opp
Så får alt koke en times tid. choucrote (sauerkraut), riesling fra Alsace, saltet og røkt svineknoke av eplegris fra Sauherad, produsert på Vinje slakteri, så bacon fra Edland Kjøtt på Haukeli, ved siden av lettsaltet sideflesk fra Vinje Slakteri
) Smak til med pepper og la sausen koke i noen minutter. røktsvinekam med ben i et stykke. Sørg for at svinekammen er romtemperert og smør den inn med sukker- pepper og sennepsblandingen på alle sider
La koke mens du smaker til med brunost, fløte, creme fraiche og krydder. Røktsvinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt