Får du ikke tak i knutekål, for eksempel, bruk fennikel, aubergine eller paprika. Men er du først på et marked eller ordentlig utsalg skal du se de har knutekål også
Forrige uke fikk jeg mye knutekål i grønnsaksposen fra kooperativet. Knutekål er godt både som råkost og stekt, så jeg har brukt den på begge måter de siste dagene
skrell og rasp nepe og knutekål på grovsiden på raspejernet. 1 liten knutekål. 1 liten knutekål. Minestronesuppe er en av mine barndoms favoritt supper
Har du ikke reddik, prøv en nepe, en halv knutekål eller en gulrot. Tirsdag morgen gledet jeg meg som en unge som har blitt lovet en tur til godtebutikken
1/2 knutekål. 1/2 knutekål. En høstsuppe later ikke som noe den. Den later ikke som den er finere enn den er, later ikke som at den bryr seg, later ikke som å smake godt
andre kålsorter og grønnsaker også – gjerne rødkål, savoykål, gulrot, kålrot, knutekål, løk m. -->. Melkesyregjærede grønnsaker var en vanlig måte å konservere
Ved siden av surret jeg knutekål som jeg først varmet på middelsvarme med litt olje i pannen, og når de begynte å frese og så fine ut, skrudde opp varmen, tilsatte en god del smør og freste noen never spinat oppi sammen med knutekålen