Kiloprisen på en ferdig hamburger er nesten alltid dyrere enn kjøttdeig. Du betaler altså ekstra for å spe ut burgeren din med salt, mel, vann og E stoffer, som i utgangspunktet er billigere enn kjøttdeigen
Av kjøttretter finnes det selvfølgelig utallige varianter av kebab, særlig kjøttdeigvarianten krydret med aleppopepper, chiliflakene som har fått navnet sitt fra Aleppo (det er det samme som tyrkiske pul biber) og dönerkebabvarianten som de kaller shawarma i denne delen av verden
I dag laget jeg først noen små kjøttboller av svinekjøttdeig. Serverte kokt blomkål og ris til. Hadde ikke noe krydder i kjøttdeigen, bare laget bollene og hadde de i en varm stekepanne
Prøv for eksempel tofu, soyakjøtt, bønner, linser, mais, ris og ulike krydder. Denne godbiten er litt som piroger eller innbakt pizza, bare at dette er innbakt hamburger
Kiloprisen på en ferdig hamburger er nesten alltid dyrere enn kjøttdeig. Du betaler altså ekstra for å spe ut burgeren din med salt, mel, vann og E stoffer, som i utgangspunktet er billigere enn kjøttdeigen
Pizza med kjøttdeig og mais og salat. Purresuppe med kjøttdeig, gullerot og. Prisen er for ein "god" porsjon, råvarene er hovedsakelig kjøpt på kiwi og eg forutsette at når eg feks kjøpe ein pakke gullerøtter, bruker eg opp alle gullerøttene (feks 1 pakke med 10 stk kosta 20 kr, då blir det 2 kr gullerota som blir lagt inn i prisen). Ris, reker, paprika, kvitløk, erter 45kr