Kaldheve boller oppskrifter

Kaldheva Speltrundstykker

Kaldheva Speltrundstykker

Del deigen i 8 bitar og form til runde boller. Når helga kjem likar me å kosa oss ekstra med frukosten
BRIOCHE- kaldhevet fransk fristelse

BRIOCHE- kaldhevet fransk fristelse

Hver del deles i 6 biter som trilles til boller. av deigen i 12 små boller. Brioche er. superlekkert og lett fransk bakverk som bakes i former
Kaldhevede rundstykker | Det glade kjøkken

Kaldhevede rundstykker | Det glade kjøkken

Ha alt det tørre i en bolle og tilsett kaldt vann og olje. Elt deigen i cirka 15 minutter i en kjøkkemaskin med påmontert eltekrok, til du har fått en smidig deig
Kaldhevede frokostrundstykker

Kaldhevede frokostrundstykker

Formes til runde boller. 1. Bland vann og kefir (eller yoghurt) sammen i en bolle. Løs opp gjæren i væsken
Enkle kaldhevede rundstykker.

Enkle kaldhevede rundstykker.

Disse rundstykkene er veldig enkle å lage og sørger for at man får hjemmebakte nystekte rundstykker til helgefrokosten
BRIOCHE- kaldhevet fransk fristelse

BRIOCHE- kaldhevet fransk fristelse

Hver del deles i 6 biter som trilles til boller på lett melet bakebord. Hvis du vil lage brytebrød kan du bruke større form og dele opp 1/3 av deigen i 12 små boller
Fine rundstykker

Fine rundstykker

Disse rundstykkene kan kaldheves. Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner på toppen
New York-style Bagels

New York-style Bagels

Deigen kan enten kaldheves over natten, noe som er perfekt for frokost, eller heves på vanlig måte med lunkent vann
Fransk landbrød med skoldet rug

Fransk landbrød med skoldet rug

Sett deigen i kjøleskapet over natten og la den kaldheve videre. LikFacebook142Twitter0Google+0Pinterest0
Tursnurrer med sjokolade

Tursnurrer med sjokolade

Jeg kaldhevet deigen over natten. Forrige søndag var vi på skogstur med gode venner her i Moss og til turen bakte jeg disse sjokoladesnurrene
Matpakkebrød med bonus. Perfekt i tursekken!

Matpakkebrød med bonus. Perfekt i tursekken!

25 g fersk gjær2,5 dl vann, lunkent1/2 ts honning1 ts salt2 dl fibra malt fullkorn2 ss kaldhevet rapsolje (all olje kan brukes)ca 4,5 dl hvetemel. Kok eggene 8-10 minutter (kommer an på str)Legg deigen direkte på bakebordet, del i 4, trill fire boller,kjevle bolllene til 4 rundinger, legg på en skinke/kalkun slice,legg på det kokte egget, som er skrellet
Pissaladière

Pissaladière

Deigen kan enten kaldheves over natten eller settes på et lunt sted en times tid før den skal brukes
Lussekatter

Lussekatter

Derfor kan det være en god idé å kaldheve deigen over natten dersom du må stiller med lussekatter i barnehagen eller på jobben