Ha alt det tørre i en bolle og tilsett kaldt vann og olje. Elt deigen i cirka 15 minutter i en kjøkkemaskin med påmontert eltekrok, til du har fått en smidig deig
Hver del deles i 6 biter som trilles til boller på lett melet bakebord. Hvis du vil lage brytebrød kan du bruke større form og dele opp 1/3 av deigen i 12 små boller
25 g fersk gjær2,5 dl vann, lunkent1/2 ts honning1 ts salt2 dl fibra malt fullkorn2 ss kaldhevet rapsolje (all olje kan brukes)ca 4,5 dl hvetemel. Kok eggene 8-10 minutter (kommer an på str)Legg deigen direkte på bakebordet, del i 4, trill fire boller,kjevle bolllene til 4 rundinger, legg på en skinke/kalkun slice,legg på det kokte egget, som er skrellet
En annen ting jeg og pleier å gjøre er å lage en kaldhevet deig før jeg går på jobb,(joda, du klarer det, det er bare snakk om et kvarter tidligere opp