Bruk ei spiseskei til å fordele glasuren over kakerøra i formen, trykk glasuren litt ned i kaka. Eg har laga sukkerfri og glutenfri brownies medinnbakt kvit sjokoladeglasur - nydelig på smak og konsistens
Er du glad i hverdagskaker. I dag skal jeg friste med en bakt marengs kake med kaffekrem. Denne pavlovaen er toppet med kaffe og sjokoladeprotein krem, og pyntet med friske bær
Bland i gresskarpureen og noen dråper medstevia karamell til slutt til du får en jevn røre. Denne finner du i boka Sunnere & sterkere, jeg deler den her med dere
Genialt i glutenfrie sjokoladekaker, jeg bruker det også i mild sjokoladekake i langpanne. Og siden jeg stadig får spørsmål fra folk som ikke tåler noen av disse, så har jeg eksperimentert litt, og bakt noen runder, og nå er disse så gode at jeg bare må dele
På jakt etter pepperkaker kom jeg over denne oppskriften, og den måtte prøves. Nå har jeg bakt denne kaken x antall ganger, og den blir stadigvekk bedre
Peanøtt sjokolade havregrøt toppet med skyr naturell, eple, varme jordbær (frosne som jeg varmet i mikroen og kokosflak, servert med plommer og maiskakermed peanøttkrem (peanøttsmør blandet med et par dråper stevia og kesam) og bananbiter
Avkjøl de på rist, jeg brukte pizzaskjærer og lagde små kaker. Jeg var innom den herlige venninna mi Caroline sin blogg, jeg så hun hadde bakt lchf biscotti, og jeg måtte dermed prøve disse i min egen variant
) - Soyamelk uten tilsatt sukker, det er denne jeg bruker til pannekaker, vafler og chai latte. ) Jeg har rett og slett brukt dagen min til kun kos, jeg har bakt muffins(de ble kjempe gode), og jeg har fått vært en tur over grensa med bestevennina mi