oktober, kommer her min favoritt oppskrift på eple og pærekake med marsipan. Denne kaken er saftig og god og smaker kjempegodt som den er, eller sammen med vaniljeis eller vanilje - eller lime kesam
Pærecashewkremen kan brukes til mye annet. Dette er kanskje ikke helt i tråd med raw food-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
Jeg tenker at det beste er vel å prøve å venne kroppen av med smaken av det søte, men innimellom så må det være lov å spise en kake, sjoklade, eller kanskje litt frukt
Uansett, i dag ble det kakebaking, og oppskriften på suuuperdeilig eplepærekake får du her. Selv om denne helga benyttes til varetelling, er det viktig at ungene får følelsen av at også de har helg, og da er kakebaking en flott aktivitet, og et plaster på såret for at mamma må jobbe litt ekstra
Varm melken til kokepunktet i en kjele, sammen med vanilje, kanel og anis. Ta kaken opp av fryseren, legg pærebitene oppå sjokoladekremen og hell fromasjen over slik at ringen fylles helt opp