Nytes alene eller sammen med is og vaniljesaus. Bland sammen romtemperert smør med sukker og mandler. Dette er en enkel og god kake som aldri slår feil hverken til daglig eller i selskap
hva er vell bedre enn nystekt eple kakemed is. kaker. ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under stadig omrøring, til smøret har smeltet og alt er godt blandet
Oppå vaniljesausen legger du et godt lag med halvstivnet, kald bringebærmoussèLa det første laget stivne litt i kjøleskap,legg på neste sukkerbrød og smør hele kakenmed bringebærmoussè
Varm eplekakemed vaniljeis er jo alt annet enn feil. Avkjøl kaken i formen. Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Ha i terninger med kaldt meierismør. Smør en ildfast form med smør, hell ca halve blandingen over så det dekker bunnen
Smaker fantastisk som dessert medvaniljesaus til. Ta kjelen av platen og tilsett vaniljesukker og gelatinplater, rør godt sammen med en visp, og avkjøl blandingen
Oppskriften kan varieres, se for eksempel Eplekakemedvaniljesaus og Vaniljesauskakemed bringebær og blåbær og ulike langpanneversjoner av Vaniljesauskake