Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Skulle eg valgt ut noken favoritter etter min smak blir det blant anna browniestrøfler, kinderegg, gulrotkake, sjokolade kokoskrem, bringebærsorbet, vaniljefudge
Når herligheten i tillegg blir servert med bringebærsorbet, så er toppen av lykke nådd. Avkjøl siste lag til det har stivnet og kaken er klar til servering
For mange vil det derfor være lurt å begrense inntaket av typiske kaloririke produkter som kaker og godteposer, men du trenger ikke nødvendigvis å droppe alt av snacks og søte desserter
Kan nytes akkurat som den er, eller ved siden av kaker for eksempel. Sorbet er bare så utrooolig godt. Et ekstra pluss for at det er litt sunnere enn vanlig fløteiskrem
eller til å toppe over havregrøten, overnight oats, ett tryss over proteinpannekakene, karamelliserte epler, litt crunch på toppen av en dessert, kake eller is (som sunn bringebærsorbet) , yoghurtblandinger, cottage cheese, inni speltlompene, over fruktsalat, snacks til kaffien, ingrediens i heimelaga musli, - ja, desse passer virkelig til det aller meste ♥ Eg veit eg har posta oppskrift før, som "julekos" - men det er så masse meir enn berre julekos
Peanøttmel bruker eg på samme måten, men også i pannekaker og kjeks/cookies. Steviapakker er supre å ha i lommeboka/handveska, og eg bruker det alltid når eg lager min sunne mango&bringebærsorbet
Krydderkake med havre og pastinakk - 24. mai 2013 En kake med denne. Siste innleggI grillmodus - 26. mai 2013Vi lever på grillmat for tiden, men det er jo
Det er nærliggende å si at bringebærsorbet kunne passet, men jeg tror faktisk ikke det, for jeg tror da at sorbeten ville stjålet oppmerksomheten fra bringebærsmaken i selve kaka