Server med nykokt ris, frisk salat og indisk raita dressing. En indisk inspirert kyllingrett med mangochutney som gir kyllingen sødme og og syre, og som karamelliserres i ovnen og blir blank, sticky delicious
I dag vil jeg inspirere med ny vegetar rett og i denne bruker jeg indisk ost, panir. Retten i seg selv er veldig god, men spises med roti, naan eller ris
Related PostsChatpata chana – Sur og spicy KikertsalatLinsepannekakerSoppkorma – Sopp kokt i krydret kokos- og cashewsausQuinoa Khichdi – Quinoa- og linserisottoMatar pulao – krydretris med erterChai – Indiskkrydret te
kokt ris (basmati). Alle liker indisk, og med denne superenkle oppskriften er det ingen grunn til å la nytelsen begrense seg til et sjeldent restaurantbesøk
Related PostsMix veg curry – grønnsaker i karriKulcha med trøffel og soppIndisk saus – Min grunnoppskrift på fyldige curryretterMaiskebabBlomkål tikka kebabMango lassi – Deilig yoghurtdrikke med mango
Enkel kyllingrett med hel kylling,kokt i en herlig krydret saus,Sammen med løk og sopp, som gir en heftig kraft,servert med ris og ovnstekte grønnsaker
Related PostsMatar pulao – krydretris med erterAloo methi – Stekte poteter med urterChatpata chana – Sur og spicy KikertsalatBiryani – en eksotisk hovedrett med risAloo Gobi – en tradisjonell indisk rett med blomkål og poteterChana pulao
Tru det eller ei, men då eg var yngre var heilt hekta på indisk mat. Med ein gong eg høyrde kor me skulle, rumla magen min, og hovudet vart full med bilete av safrankarriar og gul ris