- Ha det hvite sukkeret i en kasserolle og la det smelte på svak varme. - Rut alt opp til passelige biter å pakk hvær bit inn i matpapir eller plast for at de ikke skal smelte sammen
Denne varianter smelter i munnen og er en fryd å spise. – Blandingen skal koke tilsukkeret løses opp i fløten og du tydelig kan se at det ikke er flere korn igjen i blandingen
Denne varianter smelter i munnen og er en fryd å spise. – Blandingen skal koke tilsukkeret løses opp i fløten og du tydelig kan se at det ikke er flere korn igjen i blandingen
Rør jevnlig og pass på at det ikke blir brent Når alt sukkeret er smeltet har du i smøret, det vil nå boble og frese litt ,skru ned varmen og trekk til side om det koker for mye
Når sukkeret er karamellisert heller du den varme fløten over sukkeret. Smelt sukker i en jerngryte. Og i dag har jeg laget karameller, hjemmelaget julegodt er også koselig til jul
Begynn med å smelte smøret i en kjele, tilsett så sukker, fløte , sirup, kakao og lakrispulver. Skjær smøret ditt i terninger, husk at smøret må være kaldt, og kna inn sukkeret i smøret
Ha alt i en liten stekepanne og la det smelte sammen. Mel, salt og brunt sukker ble blandet. Jeg elsker hobbyen min, når eksperimentene mine resulterer i slike smakfulle tilfeller som disse