Med utstikkere og former er det lett å lage bokstaver, blomster og blader. Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Under kommer oppskrift og fremgangsmåte på hvordan jeg gjorde det. Det er veldig gøy å lage kreative kaker, eller å få dem til å se ut som en bestemt ting som gjør at den passer til akkurat den personen som skal få den
Jeg må ærlig innrømme at tradisjonell marsipan eller bløtkake er noe av det kjedligste jeg lager… Jeg har aldri likt vanlig marsipankake noe særlig og synes rett og slett at den har for lite smak
Sukkerbrødet deles i tre lag, og mellom lagene legges vaniljekrem, bringebær og krem. Rutenettet har jeg laget med en lang linjal, og limt på sukkerperler i "kryssa" med spiselig lim
En marsipankake med en litt uvanlig dekor, rett å slett en Puppekake. Selve puppene er to store muffins som er delt og fylt med samme fyll som selve kaken