– Gjenta til alle kulene er dyppet. – Dypp lakrismarsipan-kulene i bollen med hvit sjokolade, jeg synes det er greit å bruke to gafler siden det da er enklere å få så mye av sjokoladen som mulig til å renne av, før jeg løfter kulene bort på et brett med bakepapir på
Du kan selvfølgelig også lage litt mer variasjon ved å for eksempel tilsette konditorfarge, dyppemarsipan i smeltet mørk sjokolade eller drysse over hakkede nøtter
Form marsipanen til små egg (obligatorisk i påska) og smelt sjokoladen sammen med oljen i vannbad. Olje gjør sjokoladen litt mer tyntflytende slik at den ser jevnere og finere ut
De er bare dyppet i sjokolade ganache før de har fått et lokk av ekstra hvit marsipan. marsipanlokk. Dette er saftige sjokoladecupcakes med et hint av kanel, og massevis av valnøtter
Den ene delen tilsetter du appelsinolje før du dypper kulene i hvit sjokolade. MARSIPAN MED APPELSIN OG HVIT SJOKOLADE & MARSIPAN MED HASSELNØTT, KAKAO OG GOJIBÆR