Suppen er rustikk, tradisjonsrik spansk bondekost og minner om gratinert løksuppe i oppbygging, så liker du det, vil hvitløksuppen her garantert falle i smak
Deilig spansk hvitløksuppe med posjerte egg, spennende suppe som er perfekt for sene høstkvelder. The post Spansk hvitløksuppe appeared first on Hjemmelaget
Til 4 personerStekeovn 225 grader i ca. 20 minutter2 stk søtpotet (2 x 300 g)5 hvitløkbåter3-4 ss olivenolje---1 l kyllingbuljong (2 terninger+vann)saltpepper8 strimlede basilikumblad4 hele basilikumblad til pynt 2 dl revet goudaost2 ss lett ristede pinjekjerner/solsikkekjerner---godt brød 1
Hvitløksuppe. I mitt kjøkken i Provence tilberedes ofte grønnsaksretter. Glinsende, mørke auberginer, lange velduftende paprikaer, herlig ny løk, squash og hvitløk smelter langsomt i gryten og toppes med tomater til en velsmakende ratatouille
Grovhakk hvitløken. Ha vann, salt og vhitløk i en kjele og kok opp. La det det koke i 10 minutter. Tilsett urtene og la det trekke noen minutter under lokk
1. Finhakk løk og parika. Skjær opp brød i små terninger og kok opp vann i en liten kjele. 2. Legg de hele hvitløkkløftene i vannet og la dem koke i 30 sekunder