Skru ned varmen når dethar begynt å koke Bruk stekepanner og kjeler som passer størrelsen på kokeplatene Slå av kaffetraker når kaffen er ferdig traktet og bruk termos Skru av kjøkkenvifte etter at du er ferdig med å lage mat Kjøleskap og fryser Kjøl ned varm mat før du legger dette i kjøleskap eller fryser
Hva skal dere gjøre. Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader
Her kommer oversikten over hvajeg bruker mest, opplistet i prioritert rekkefølge. Skal skrive om hvordan jeglagerhavregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Du lurer kanskje på hvajeg bruker det spiselige limet til. Mange vet ikke hvadette pulveret er, men det er dettejeg bruker for å få fondanten (eller annen masse) til å stivne og holde formen
Det spørsmålet får jeg alltid rundt juletider, så her har dere svaret på hvajeg pleier å gjøre. Her blir det alltid bakt både sunne og vanlige pepperkaker – hva med hos dere
Så hva er egentlig Cakepops. Jeg skal absolutt investere i liten "iskremscoop" med håndtak som en lett kan trykke ut deigen med, men i mellomtiden får dette duge
Jeg visste at dette kunne brukes men ikke hva den het og hvor mye den kan brukes til. Hva ble dommen. Siden jeg valgte en enkel oppskrift uten tilsatt sukker vil jeg ikke si at dette var den beste sjokolademoussen jegharlaget i smak, men konsistensen var perfekt og jegkan heller ikke si at jeg smakte noe kikerter eller en mistenkelig smak som man kunne tro
Hva skulle Gubben og jeg gjort uten gode naboer. Hva SKAL alle folk med de der kombiskapene. Så sterkt at jeg lurer på om det er et spesial lys for oss "opp i årene"Kunne selgeren kanskje SE at jeg ikke er så godt lengre
eks tacodip, chipsdip eller hermetiske hakkete tomater kan brukes. Det er sikkert mange hundre måter å lage denne sausen på og jeglager den forskjellig fra gang til gang
Det kommer et bilderas fra London og Sheffield, (for de av dere som ikke gidder å vente, kan dere sjekke @rosenhufsa på instagram, der ligger noen smakebiter), og jeghar også klart å strikke ferdig den gul-gule genseren, men til nå finnes ingen bilder, så det kommer også
Jeg vet at man kan få lyst på noe godt i glasset. Før ble det blandt annet anbefalt at man skulle holde seg unna hvalkjøtt, men hvalen vi spiser her i Norge (vågehval) har et såpass lavt innhold av kvikksølv, at denne fint kan inntas avgravide også
Det skjønner jeg godt kan være litt forvirrende. *Om du vil lage denne lavkarbo, og ikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
) Det er vel kjappere enn hva Toro gryte/pulverposer kan skryte av. Jeg er en ihugga fan av indiske smaker, spesielt liker jeg at chilli «river» litt i halsen