Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Jeg delte den ferdighevede deigen i to, og kjevlet dem ut i to store sirkler, en av gangen. Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Mel til passe deig. Fylte hornoppskrift. På søndag lagde jeg og Anneli fylte horn til oss. Kjevle ut deigen til en sirkel,og skjær ut som du gjør når du lager
Men vær klar over at deigen vil sette seg mer mens den hever. Du skal heller få en oppskrift på noen supergode horn, som ble til denne uken og som fikk meg opp av sengen hver morgen
Oppskriften tok jeg litt på øyemål og fant på selv. I går så fikk jeg så utrolig lyst på horn med ost og skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn med ost og skinke
når deigen er klar. kyllingdeig m. kjevle ut en og en deig og del den i 8 deler (som en pizza). 1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør)
Smuldre gjæren i en bakebolle, hell over litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp. Når du legger hornene på en bakeplate med bakepapir, bøyer du dem litt, slik at de får en liten sving på seg