Lam er også veldig godt på grillen. Denne kan brukes både til lammefilét, lammestek og lammeracks. men vær forsiktig med honningen på det som skal steke lenge
Her er marinaden brukt til grillspyd med marinert kylling og grønnsaker. Nammis. En enkel og smaksrik marinade som er laget av ingredienser folk flest har i huset
Det går mye i grilling og salater om dagen, men nå fikk jeg lyst på noe lettvint med mye smak. Hoisin og og oyster saus er fra det kantonesiske kjøkken og smaker begge sterkt, men litt søtlig
Når de er tørre heller jeg over honningmarinaden. Snadderpoteter. Og det er ganske enkelt. Beregn litt tid, for dess lenger de får stå å surre, dess bedre blir de
Soya- og honningmarinade. Til to personer. 1 ss flytende honning1 ss soyasaus1 ss sesamolje1 ss ristede sesamfrø1 ts shriracha chilisaussaften fra 1 sitronbåtsalt og kvernet pepper2 store kyllingfileterDel begge kyllingfiletene i fire like lange strimler
Pensle kjøttsiden med honningmarinaden og dryss over sesamfrø. Skjær laksefileten i serveringsstykker. Bland ingrediensene til marinaden og fordel den over laksefileten