Sjokolademousse er en klassiker som det sjeldent blir feil å servere. Det er med andre ord nok av gode grunner til å lage sjokolademousse neste gang du har middagsbesøk
Inspirasjon hentet fra hobbykokken. Karamellisert gulrotsuppe til forrett, fulgt av lammecarre sous vide til hoved og en syndig sjokolademousseavslutning gjorde dette til en hurrakveld
1) En tynn sjokoladekakebunn 2) En luftig sjokolademousse 3) En sjokoladeganache 4) En sjokolade- og karamellkjeks med nøtter 5) En tynn plate melkesjokolade 6) En sjokolade- og karamellkrem 7) Et mørkt sjokoladelokk og 8) en varm sjokoladesaus som rant gjennom alt sammen
Vi har tidligere berømmet hobbykokkene i Masterchef Australia, særlig for deres kreative desserter. Menyen besto av røkelaks med eggerøre, skinke og melon, blomkålsuppe, avokado med reker, kyllingmousse med eksotiske frukter, laks med sandefjordsmør, biff med løk og bearnaise, samt en sjokolademousse med vaniljeis til dessert