Hjemmelaget barnemat for de minsteOppskrift. Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsEllers har det jo blitt en god del andre innlegg som remses under
Hjemmelaget surkål er noe flere burde prøve seg på. En skvett rødvin, kanskje litt tyttebær syltetøy. Svineknoker er det også noen som liker, og om du vil ha den ovnsbakt eller brassert finner du også det i dypet her på siden
Ingen jul uten hjemmelagetsylte. Og har deretter gått gradene fra å rense hønsekjøtt, legge lagvis i sylta (eventuelt syltedesign), rense grisehode, surre sylta og forberede grisehode til koking