Hjemmelagetpizzamed St Kristina skinke, tomat og oliven - servert med blåmuggdipp. Krydre med litt pizzakrydder og grovmalt pepper, eller hva du måtte ønske
I går kveld laget vi to forskjellige, en med biff og en medskinke og ananas (hawaii stil). Endelig helg og da er det godt medhjemmelagetpizza til lørdagskos
Dekk bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse. Legg på revet gulost og deretter skinke, sopp og eventuelt det andre du ønsker å ha på
HJEMMELAGETPIZZABUNN. ) Hjemmelaget saus lager du også enkelt og billig selv hjemme. Den behøver ikke være overfylt med akkurat det samme fyllet smurt utover hele pizzaen
Jeg lot deigen kvile, mens jeg kuttet opp bogen/skinken i strimler. 400g skinke i terninger. Del deigen i to, og kjevlet ut til to pizzaermed tykkelse på 1-2 cm. Del så da disse i 8 biter, fylle dem med ost og skinke og rull dem sammen. La de ligge i 30 min (eller lengere) på stekebrettet før man pensler dem med egg. Flour your roller pin and role the dough into a pizza shape, around 1-2 cm thick. Cut the pizza shaped dough into 8 pizza slices and fill them with cheese and ham
Hjemmelagetpizza kan med litt kreativitet bli sunn pizza. Men med tider og stunder har jeg funnet ut at de ingrediensene over gir best resultat – etter min smak
Hjemmelagetpizza er en favoritt. Vi prøvde oss på en hjemmelaget tomatsaus, og det ble veldig godt. Som oftets blir det "vanlig" pizzamed kjøttdeig og tomtatsaus, men nå er jeg glad for at vi prøvde noe annet
Hjemmelaget tomatsaus - se oppskrift her. Etter at pizzaene er stekt, ha over rucola, frisk basilikum, noen dråper trøffelolje og skiver av god spekeskinke