Hjemmelagetleverpostei er en ganske annen opplevelse enn den dere kjøper i butikken. Vi så ham lage sin egen versjon av leverpostei her om dagen, og den har jeg lyst til å gjengi her
Min kjære sa den var fantastisk god og at den minnet ham om ovnsbakt leverpostei som jeg har nektet å ha i hus siden vi møttes for leeeenge siden, så da er det jo lykke
Det er egentlig latterlig enkelt å lage sin egen leverpostei, eller paté. Når du setter igang lager du gjerne et par, tre brødformer, og da har du postei til en lang stund fremover
Finnes ikke bedre enn fersk og hjemmelaget. Men, her er leverposteien, og den er fantastisk god. I korte trekk består leverpostei av malt lever som blandes med krydder og hvit saus (bechamel), før den stekes langsomt i vannbad
Leverpostei er skikkelig høstmat for meg. Nå synes ikke jeg lever er så godt i seg selv, så leverpostei er en ypperlig måte å gjøre den litt mer tilgjengelig