Hjemmelaget leverpostei oppskrifter

Hjemmelaget ovnsbakt leverpostei

Hjemmelaget ovnsbakt leverpostei

Leverpostei – lett som en plett. Den beste måten etter min mening er leverpostei. Herregud, jeg digger leverpostei
Hjemmelaget leverpostei - supergod!

Hjemmelaget leverpostei - supergod!

Hjemmelagetleverpostei er en ganske annen opplevelse enn den dere kjøper i butikken. Vi så ham lage sin egen versjon av leverpostei her om dagen, og den har jeg lyst til å gjengi her
Hjemmelaget leverpostei

Hjemmelaget leverpostei

Her er min mors oppskrift på hjemmelagetleverpostei eller paté. Leverpostei er ikke minst et flott tilskudd til julebuffeten
Hjemmelaget leverpostei til jul

Hjemmelaget leverpostei til jul

Vil du lage din egen leverpostei til jul, får du fremgangsmåten her. Vanndampen sørger for at leverposteien blir jevnt varmebehandlet
Hjemmelaget potetgull

Hjemmelaget potetgull

Hjemmelagetleverpostei (lammelever). Hjemmelaget potetgull er mye sunnere enn den du kjøper i butikken
Hjemmelaget kyllingleverpostei

Hjemmelaget kyllingleverpostei

Min kjære sa den var fantastisk god og at den minnet ham om ovnsbakt leverpostei som jeg har nektet å ha i hus siden vi møttes for leeeenge siden, så da er det jo lykke
Leverpostei til jul

Leverpostei til jul

Dette er tiden hvor det er litt ekstra kjekt å ta vare på gode mattradisjoner og for meg er hjemmelagetleverpostei magisk
Hjemmelaget lammepaté

Hjemmelaget lammepaté

Det er egentlig latterlig enkelt å lage sin egen leverpostei, eller paté. Når du setter igang lager du gjerne et par, tre brødformer, og da har du postei til en lang stund fremover
Nydelig leverpostei!

Nydelig leverpostei!

Finnes ikke bedre enn fersk og hjemmelaget. Men, her er leverposteien, og den er fantastisk god. I korte trekk består leverpostei av malt lever som blandes med krydder og hvit saus (bechamel), før den stekes langsomt i vannbad
Hjemmelaget økologisk bønnepostei

Hjemmelaget økologisk bønnepostei

Smør posteien på nyristet brødskive, legg på noen agurkskiver og ha på litt nykvernet pepper og himalayasalt, og du vil aldri savne leverpostei igjen

Grov leverpostei

Smaken av egen, hjemmelagetleverpostei kan aldri sammenlignes med noe du får kjøpt i dagligvarebutikkene
Leverpostei «rett fra levra»

Leverpostei «rett fra levra»

Hell farsen i formen og bak leverposteien i vannbad ved 175 °C i ca. Renskjær leveren (fjern synlige hinner) og del den i mindre biter
Dansk leverpostei med bacon

Dansk leverpostei med bacon

Her er hjemmelaget postei, som blir til festmat sammen med brød, oster, ripsgelé, syltede grønnsaker, sopp og annet snadder
Lag leverposteien selv!

Lag leverposteien selv!

Hjemmelagetleverpostei kan ikke sammenlignes med den butikkjøpte, hverken når det gjelder smak eller kvalitet
Ovnsbakt leverpostei med granateple

Ovnsbakt leverpostei med granateple

Leverpostei er skikkelig høstmat for meg. Nå synes ikke jeg lever er så godt i seg selv, så leverpostei er en ypperlig måte å gjøre den litt mer tilgjengelig