Selv er jeg generelt svak for iskrem, gjerne fløteis og softis. Hjemmelaget yoghurt-is med bær. Tradisjonell fløteis inneholder en god del sukker og usunt fett
Når man vet at skikkelig is MÅ bestå av fløte, vaniljestang og eggeplommer er det forbausende mye annet man kan klare å dytte i en boks og kalle "ekte" fløteis
fløteis, hjemmelaget is, hjemmelaget porsjonsis, hjemmlaget fløteis, is, melkesjokolade, melkesjokolade med smash, porsjons smash-is, porsjonsis, porsjonsis med smash, smash, smash-is
dobbel cortado, espresso con panna og hjemmelaget iskaffi i shaker med isbiter og brunt sukker. mangosorbet, fløteis med lakris og skikkelig god vaniljeis
Selv foretrekker jeg å gi barna fløteis med naturlige råvarer og få tilsetningsstoffer, enn is laget på frossent sukkervann, fargestoffer og aroma av ulikt slag
i alle fall tror vi at det er fløteis vi spiser. Hjemmelaget Gresk Frozen Yogurt-is. Hjemmelaget is tåler kun 3 uker i fryseboksen, men denne klarer du allikevel ikke å spare så lenge
geleer, syltetøy, honning, saft, juice, sjokolade og hjemmelaget sukkertøy. jeg tror tre forskjellige selskaper hadde flere varianter av både yogurtis og fløteis og sorbet