Ekte safrantråder knuser jeg sammen med litt sukker før jeg har det i smørmelken for at safransmaken og den gule fargen skal spre seg enda bedre i hele deigen
Har lenge tenkt at jeg skulle bake denne kaken som ble kåret til den beste ostekaken under HeleNorgeBaker, det var Anne Kats kake så all honnør til henne
Vi ble kjent med Ida Gran-Jansen i HeleNorgebaker for to år siden. no kan du forresten se alle episodene for hele uken på mandager, så da kan du jo velge selv om du er som meg og vil ha alt på en gang, eller om du liker å spre søtsakene ut over hele uken
Siden har Berkel funnet sin plass i de beste kjøkken over hele verden. Over fjell og vidder, mye fin natur i Norge, men må nok si at Gudbrandsdalen er den fineste dalen ♥
Blandet så det hele og helte det i min bake it easy-form før jeg avkjølte bunnen i kjøleskapet. En slik form har nemlig ikke vært å oppdrive i Norge så langt jeg har registrert
Oppskriften er ved Ida Gran- Jansen, vinner av "HeleNorgebaker". Avkjøl, dekk med folie og la ostekaken stå i kjøleskapet minst 8 timer før den serveres
Dette er kaken jeg bakte i episode 2 av HeleNorgeBaker, det er en litt annerledes ostekake med hjemmelaget kjeksbunn og en sjokolademasse som skal bakes i ovnen