Stek knekkebrød på ca. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. La knekkebrødene kjøle seg ned på en rist før du skal lagre de en boks, slik at de forblir sprøe og fine
Endelig en oppskrift på hjemmelagetknekkebrød, som ikke smaker papp. Blandt annet knekkebrødoppskriften, den har jeg allerede rukket og lage mange ganger
Bland sammen havrekli, smøreost og egg i en bolle rør godt, og smak til med søtningsmiddel og salt. Har også vært i bakehjørnet, lagde knekkebrød, pasta og pannekaker
Hjemmelaget hamburgerbrød og karbonader m tomatsalsa. Hjemmelagde speltknekkebrød. Hjemmelaget Granola. 50 g havrekli. 1 dl havrekli. Hvis knekkebrødene er fuktige ikke sprø, kan du la de stå litt i ovnen på 100 grader, med ovnen litt på gløtt, slik at fuktigheten trekkes ut. 50 g havrekli. 1 dl havrekli
Da var det en ny uke igjen og den startet jeg med å bake hjemmelagede knekkebrød. Jeg har smakt en del forskjellige varianter av hjemmelagede knekkebrød men disse er uten tvil dem som faller best i smak hos meg
Bloggen gir et inntrykk av at jeg lager mye mat, og det liker jeg, så da fortsetter jeg å skryte av det når jeg først setter i sving og lager noe hjemmelaget