Tilslutt tilsetter du de moste bananene og sjokoladeknappene og blander det godt inn i deigen. Bland så inn alt det tørre som mel, salt, bakepulver, kanel og havregryn
) Dette er sprø flak med havregryn og karamellpletter. Nå er det full produksjon til Julemarked igjen, og i den anledning har jeg også laget en ny type cookies
** Deilige enkle cookies. 100 g margarin 100 g brunt sukker 50 g hvitt sukker 50 g havregryn 1 egg 2 ts vaniljesukker 1/4 ts natron Ca 310 g Finax fint mel ******* Fremgangsmåte. 2) Tilsett og rør inn brunt og hvitt sukker, og havregryn. 7) Form klumpene til flate cookies på bakepapirkledde stekeplater med melede fingrer. 8) Stek cookiesene ved 150 grader varmluft i 14 minutter, midterste rille, 9 ) Avkjøles på stekeplaten da de er mye når de er varme
I en annen bolle blander du havregryn, mel og hjortetakksalt før du tilsetter aprikos og nøtter. Gode cookies, men altfor lite aprikos – så er du glad i aprikos, ha i litt mer enn de 100 gr jeg hadde i. 3 dl havregryn – små og lettkokte. 3 dl havregryn – små og lettkokte
Tilsett hvetemel, havregryn, vaniljesukker, salt og bakepulver og rør alt godt sammen. Tenkte jeg skulle forberede litt allerede nå, og da passer det perfekt å lage cookies
Rør inn Crüsli, havregryn og sjokoladebitene. I dag har jeg laget en av mine favorittoppskrifter på kjeks med sjokoladebiter, nemlig Crüsli cookies, eller som de heter opprinnelig, Quaker Natural Chocolate Chippers
Lettlagde kjeks uten raffinert hvitt sukker. 150gr smør (jeg bruker Berit Nordstrands rapskokos, men her kan du gjerne bruke et annet smør) 3 dl lettkokte havregryn 3 dl mel (jeg bruker økologisk siktet speltmel, fåes kjøpt på helsekost, Rema, Meny etc) *1. 3 dl lettkokte havregryn