Det finnes muffins og det finnes muffins. Lagd slik er det rent ut sagt en helsemuffins. Det fine med muffins er at de er lette å variere og å lage på slump
Jeg fant etter litt jakting en skikkelig robust grunnoppskrift fra amerika og jazzet den opp litt. Store og mektige amerikanske muffins med masse fyll og masse smak
Jeg har alltid vært en stor fan av matmuffins faktisk. Her er det bare å lage en røre og hive det oppi muffinsformer, og så smaker det godt så lenge man har en god oppskrift
Av denne grunnoppskriften kan man lage flere varianter topping til muffinsene. Glasur, grunnoppskrift. Oppskriften gir 12 storemuffins. 20 - 25 min på 200c, i en muffinsform, nederste rille
Muffinsene smakte veldig godt, spesielt den med tranebær og hvit sjokolade. Alle var enige om at dette nok ikke var helt vår greie, men at de så riktig fine ut og at muffinsene skal bakes igjen