kesam, søtpotet og vann. Du får ikke like tykke vafler, men smaken blir tilnærmet lik. Disse vaflene med søtpotet er sprø utenpå og myke inni, fulle av deilig smak
Jeg synes havre har en så utrolig god nøtteaktig smak og bruker det så godt som daglig, enten som havregrøt eller havrecrunch (ristet havregryn sammen med litt sukrin gold) som toppinger på kesam/cottagecheese, og i pannekakerører, vafler og bakst
det er bare å spe medvann til ønsket konsistens. og stek vafler enten med en gang eller dagen derpå. Røren inneholder Bjørns havregryn(store) og da blir vaflene bedre når røren får natten på seg
Jeg har tidligere skrevet litt om surdeig, og fordelene med dette. Bland så inn mel og havregryn. Maten til bakteriene er nytt mel og vann, og når de får tilført mel og vann (slik som bl
Hjemme hos oss har det alltid vært populært medvafler. Nå som det snart er helg og man alltid har lyst på noe søtt og godt, derfor tenkte jeg å foreslå sunne, glutenfrie vafler