Hvis du er litt lei av rundstykker, brødskiver eller knekkebrød, så må du prøve ut disse. da har cottage cheesen smeltet, og sconesene er sprøe utenpå, og myke inni
Bak noen groverundstykker til frokost, til lunsjpakken eller skolematen nå etter hvert som alt kommer i sitt vante gjenge igjen, greit å ha litt i fryseren til travle dager
Lager du rundstykker blir steketiden kortere. Denne oppskriften er til 2 brød, men jeg har her lagd et brød og lagd rundstykker av resten. Matpakkebrød 1 L Skummet kulturmelk500 g sammalthvete, grov200 g sammalthvete, fin400 g sammaltrug, grov150 g sammaltrug, fin1 dl havregryn1 dl havrekli3 dl vann, lunken50 g gjær400 g hvetemel2 ts saltBland sammen melk, sammalt fin og grov hvete, fin og grov rug, havregryn, og havrekli til fordeigen. Eller lag 1 brød og noen rundstykker som jeg har gjort her. ♡ 500 g sammalthvete. 200 g sammalthvete. 400 g sammaltrug. 150 g sammaltrug. 400 g hvetemel
Orker du ikke å trille rundstykker er brytebrød tingen, disse her er "skjært opp" før steking, så du kan bare bryte eller skjære bitene fra hverandre etter steking når de er avkjølt
ganske enkelt
Så det jeg gjorde da var å ta bort solsikkefrøene, tok henne med på brødbakingen og lot henne få lage sitt eget lille brød, rundstykker og baguetter av samme oppskrift