Tilsett det grove melet, havregryn, solsikkekjerner og salt. Dette er hornmed mass grovt mel, de er gode på smak og har litt å tygge på da de også inneholder solsikkefrø
Grovehornmedrug, fylt med pepperoni og ost. Del disse i åtte trekanter, fordel ost og pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Bland sammen det tørre og spe med vannet. I dag hadde vi endel kjøttsaus igjen fra middagen, og en super måte å bruke opp slike rester på er å bake horn
So her koste vi oss med en god omelett og nysteike grove rundstykker til kvelds. Imorgon går dagen med til fotballturnering med Basten gullet, so då tenker eg det gjere seg medostehorn i matpakken
8 dl hvetemel (gjerne en blanding av fullkornshvetemel, hvetemel og grovt sammalt rug)1 ss sukker1 ts malt kardemomme. Del deigen i 2 og kjevle runde leiver, smør de med smør og del de i 8 "pizzastykker" som du strø ost og skinke på. Pensle med eggStek hornene midt i ovnen ved 220 °C i 10-15 minutter 8 dl hvetemel