)Jeg startet så på de ovnsstekte søt- og vanlig potetene. Jeg villenemlig lage grillspyd og bestemte meg derfor å komponere min egen grillsaus, som foresten kommer til å gjentas her i huset for den smakt suverent godt
Det hele ble en kjempefest med grillspyd med indrefilet av svin, kryddermarinertekyllingvinger, bacondadler, bakt blomkål, pizzasopp med kjøttfyll, bakte småpoteter og hvitløksbrokkoli
Fordelte dette fint utover på grillspyd, krydret med chillipepper og littchicken steak krydder. Jeg stekte kun opp to ytrefilet av svin og skal spise en med brokkoli mos og en med salat og litt kesam
Det var høyrygg av okse i sous videnlitt under to døgn, pølser fra fjellgris, indrefilet av svin med timian (også fra fjellgris) grillspyd av lam med hvitløk og chili, og en mengde grønnsaker/tilbehør, som grilla fersk mais, tyrkisk pepper (nei, ikke den), aubergine, hummus, og ikkeminst det som kanskje er minfavoritt