Grønnsakgrateng oppskrifter

GRØNNSAKGRATENG

GRØNNSAKGRATENG

DETTE ER EN LITEN VRI PÅ HVORDAN GRØNNSAKER KAN SERVERES. Hvis du fulgte nøye med, så oppdaget du kanskje en liten kritisk tone da jeg omtalte tårnet av grønnsaker som var fraværende under måltidene vi hadde i Tyskland
Grønnsakgrateng med bacon

Grønnsakgrateng med bacon

I dag har jeg ryddet i grønnsakskuffen i kjøleskapet, da blir det alltid en eller annen grønnsakrett til middag
Grønnsakgrateng

Grønnsakgrateng

Grønnsakgrateng med spekeskinke og crème fraîche. 4-5 personerGrønnsakgrateng med spekeskinke. I denne retten er det også fint å bruke rester av kokte poteter og grønnsaker
Grønnsakgrateng

Grønnsakgrateng

Grønnsakgrateng eller vi kaller den  også "det du har i kjøleskapet grateng" for alle grønnsaker du har i kjøleskapet kan brukes og den er like god varm som kald
Grønnsakgrateng med blåmuggost

Grønnsakgrateng med blåmuggost

Sett stekeovnen på 200 °C. Rens brokkolien og del den i mindre buketter. Rens løken og hakk den. Skjær tomatene i to

Grønnsakgrateng

600 g halvkokte grønnsaker4 dl melk1 ss margarin2 ss hvetemel2 egg1 dl revet ost1/2 ts saltkaperstimianpepper2 ss tørket brød (kan sløyfes)I gratengen kan vi bruke en sort grønnsaker, eller flere blandet
Kylling og grønnsakgrateng

Kylling og grønnsakgrateng

Stek kyllingfilet, vask og kutt grønnsaker i tynne skiver. Fordel grønnsaker i eldfast form, strø over krydder

Rådyrsadel

Server med hasselbackpoteter (se egen oppskrift under poteter), grønnsakgrateng eller kokte grønnsaker, sjysaus og gelé

Grønnsakgrateng

Rens og skyll de friske grønnsakene. Bruk for eksempel purre, knollselleri, artisjokker, persillerøtter eller dypfryst broccoli, brekkbønner