Håper dere alle hadde en flott juleaften. God1juledagallesammen. Det hadde ihvertfall jeg. Jeg fikk så mye fint som jeg hadde ønsket meg - men blitz til kameraet var nok noe av det fineste som lå under juletreet i år
Etter en god del mat (På de andre. Hei allesammen ♥. Når vi var ferdig å pakke opp alle gavene, brukte vi litt av tiden til å glede oss over det vi hadde fått
Selve ostefromasjen inneholder hvit sjokolade, som gjør den ekstra god. juledag som vertinnegave, men da jeg skulle smelte den hvite sjokoladen i microen ble den helt svart og kunne ikke brukes
Bland godtsammen i ei skål, skvis over litt sitronsaft så frukten holder seg fine i fargen. #sukkerfri #glutenfri #melkefri #sunndessert #desserttips #lindastuhaug #mat #oppskrift #suntoggodt #fruktsalat #sukkerfrisjokolade #brentemandler #sunnerealternativ #melkefrivaniljesaus #glutenfrivaniljesaus #utensukker #sukrinmelis
Det er vanskelig å få av alt skallet på denne måten, men smaken er like god selv om noe av hasselnøttskallet henger på Pass på å trykke hasselnøttene godt ned i fudgemassen, ellers faller de av når du skjærer opp fudgen
juledag menyFor å begynne på det som etterhvert skal bli et godt samlested for dressinger og god lunsjmat så startet jeg også i år med å poste ukens sandwich
juledag. Julebrødene er allerede klare. Alle brød i dette huset må være julepyntet. Stekt i bakerovn går det helt fint å fryse brødene for så å gi dem en omgang i stekeovnen før brødene skal serveres til julefrokosten 1. 1250 g hvetemel. 1 liter vann. 15 g fersk gjær. ca 100 g valnøtter. Ha alle ingrediensene, bortsett fra gjær, salt og valnøtter i en eltebolle og elt i ca 2 minutter til deigen er arbeidet sammen. Elt videre i ca 15 minutter på sakte fart. I vanlig stekeovn kan du prøve deg frem med steketiden, men de bør nok stekes på cirka 18o grader i 35-40 minutter. Relatert 1250 g hvetemel. 1 liter vann. 15 g fersk gjær. ca 100 g valnøtter