Kansje jeg kan friste med noen hærlige muffins som er perfekt til festlige lag. Glasuren er så god i seg selv at den står i fare for å bli slikket av selve muffinsen
Og det fordi mitt glutenfrie bakebesvær har blitt vendt til det motsatte. Med verdens mest fantastiske muffinsoppskrift som jeg har fått av Martine Svendsen Berglund og Finax sin melblanding er det glede i hjertet
I noen av muffinsene la jeg en bit med kokesjokolade. For de smaker jo gjerne dritt uansett Eller ingen vet jo hvordan det egentlig skal smake så lettere å lure folk… Neida, det har blitt mye godt gjennom årene med proteinbakst
Skal du ha en glutenfrimuffins bruker du naturligvis glutenfrie havregryn. Nyt havremuffinsene som de er, eller med syltetøy, glasur, eller noe annet godt på
Iherb er ein av dei største og beste nettbutikkene innenfor helsekost, kosttilskudd, proteinpulver, økologiske/glutenfrie varer, raw food, naturlige sminker/kremer og massemasse meir