Saftige, smakfulle eplemuffins eller eplepai. Det er lite aktivitet på bloggen for tiden. Lite energi gjør at det går i gamle oppskrifter fremfor eksperimentering med nye
Den beste sesongen for epler er her og hva er vel bedre enn noen saftige og gode eplemuffins. Saftige og gode eplemuffins på 1-2-3. ♥ 50 g Havremel, glutenfritt. - Stek eplemuffinsene på nest nederste rille ved 180 grader i ca 35 minutter
Avkjøl eplemuffinsen på rist. Eplemuffins på 1-2-3,. 3 dl speltmel, glutenfritt tint mel eller vanlig hvetemel. Stek eplemuffinsen midt i forvarmet ovn 175 g,. 3 dl speltmel, glutenfritt tint mel eller vanlig hvetemel
De er glutenfri, smaker helt fantastisk, og hva er vel bedre på gufne høstkvelder/kjempefine høstmorgener/sånn passe bra høstettermiddager enn nybakte eplemuffins
EPLEMUFFINS. 8 dl Semper vit mel, glutenfri (tilsvarer en hel boks - kjøpte min på Meny). En av mine følgere Randi Krog Belseth har sendt meg sin oppskrift på gluten-, laktose- og egg frie muffins
Sukkerfrie, glutenfrie og lavkarbo squashmuffins. Kan fint lages eplemuffins av. Norsk3 egg1,5 dl sukrin6 dl skrelt, revet squash (uten frøene i midten)1 ts bakepulver1 ss kanel1 ss kardemomme1/2 dl smeltet smør1/2 dl rapsolje50g malte mandler50g malte valnøtter50 g malte solsikkekjerner2 ss fiberhusk150 g kremost naturellsukrinsaft fra 1/2 lime- Skrell og grovriv squashen