Rør inn smør/margarin om du ønsker en mer fyldig og kremeteglasur. Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top
Til glasuren has kremfløte, sukker og vann i en kjele. Sjokoladeglasur. Rør godt med stålvispen så blandingen blir jevn og klumpfri og alle hvite kremflekker forsvinner
- Kremen piskes luftig og sjokoladen tilsettes i en tynn stråle mens kremen piskes. Denne glasuren passer dessuten like fint til cupcakes, muffins og kaker
Glasur. server gjerne kaken med vispet krem eller is. Rør til en jevn glasur. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Mens kaken avkjøles, lager du glasuren. Varm opp kremfløten. Vi brukte sjokolade uten sukker, og tilsatte en spiseskje sukrin pluss for å få en søtere smak
Glasur. Server med drasjerte mandler på toppen, og is eller pisket krem til. Før jeg ble bakeavhengig, så ble jeg alltid så fasinert av oppskriftsheftene som av og til er utenpå Norsk Ukeblad
En saftig og lett krydret kake med en deilig og kremetglasur. Avkjøl før glasuren påføres. Glasur 1 boks philadephia 3 ss kesam 3 ss sukrinmelis Bland sammen ingrediensene og ha over kaken. 25 minutter Avkjøl før glasuren påføres. 3 ss sukrinmelis