Gambas al ajillo oppskrifter

Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

Rekene skal serveres fra pannen de lages i. Smak til med salt og server retten umiddelbart mens den er rykende varm
Gambas  al  ajillo  –  kvitløkreker  på  spansk

Gambas al ajillo – kvitløkreker på spansk

For gambasalajillo – kvitløkreker – er funne opp for å delast. Kvitløkreker – eller gambasal ajillio – har ikkje fått namnet sitt for ingen ting
Tapasbaren

Tapasbaren

GAMBASALAJILLO. ALBÓNDIGAS. en klype malt kanel. Riv halve løken og hvitløken og bland det inn i deigen. Form små kjøttboller som stekes i overmiddels varme i halvparten av oljen og legg de på et fat

Gambas al Ajillo

Ha scampi og hvitløksoljen over i en serveringsskål og tilsett hakket persille, salt og pepper. Alternativt kan du røre i de siste ingrediensene direkte i stekepannen, for deretter å anrette retten på hver gjests tallerken