Freiasbakepulverkampanje ruller og går i Nationen. Tidligere i dag kikket jeg etter oppskrifter på julebakst i min lille gullgruve av gamle, håndskrevne kokebøker fra gamledager
Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. ♥ 2 ts bakepulver. ♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). ♥ 2 ts bakepulver. ♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). 2 ts bakepulver. 2 ts bakepulver. 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia)
Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og ha det i røra. 2 ts bakepulver. 1 pk freia vaniljefyll uten koking. 2 ts bakepulver. 1 pk freia vaniljefyll uten koking
250 g mørk kokessjokolade (jeg brukte 125 g freia 70% og 125 % dronningsjokolade). 2 ts bakepulver. 250 g mørk kokessjokolade (jeg brukte 125 g freia 70% og 125 % dronningsjokolade). 2 ts bakepulver
Skal det helst være noe annet enn Freia fra matbutikken. ½ ts bakepulver. Når det er sagt, så blir kaken også god selv om du bruker Freia fra matbutikken
3 kremfløte (+ 3 ss sukker)5 dl vanilje saus200g Freia Firkløver platePynt. Sikt i mel,bakepulver og vaniljesukker og vend inn3. 200g Freia Firkløver plate