Sjokoladepynten lager du ved å smelte hvit og mørk sjokolade i to forskjellige boller. The post Sjokoladefondant cupcakesmedsjokoladekrem appeared first on Vakre Hjem & Interiør
skall av en liten sitron. en liten kartong med kokosmelk. skall av en liten sitron. For å lage røren legg alle tørre ingrediensene, unntatt sukker, i en bolle og alle våte ingrediensene i en annen bolle sammen med sukker
Søte mini sitroncupcakesmed herlig smak av sitron, toppet medsitronglasur og gult perlesukker. Jeg har prøvd å lage cupcakesmed cream of tartar og jeg er veldig fornøyd
Sitronsirup. Hvitsjokoladekremmed mango- og jordbærsorbet, sukkerspindelvev og pistasjkrokan. Smelt sjokolade i vannbad ved å sette en skål over en kjele med kokende vann
Jeg brukte halv oppskrift av hvitsjokoladekrem og tilsatte bringebærpurè (trykk bringebærene gjennom en sil) til jeg hadde fin farge og smak av bringebær
Da ble det til slutt glasur på sjokolade muffinsene, og jeg kan vel nå kalle de for cupcakes. Hvis du har vært så uheldig å varme sjokoladen litt for mye så glasuren skiller seg er trikset å tilsette litt vann, start med en ts og pisk igjen, hvis det ikke er nok litt til
) Jeg startet med litt hvit. Cupcakesmedsitron smak. Har igjen prøvd meg på stripe effekten med en annen metode enn sist og vil vise dette senere i innlegget
De er pyntet med en wilton tip nr to og strøssel fra dr. Julecupcakes m vanilje og hvitsjokoladekremOppskriften er vanilje cupcakes og topping er verdens beste hvite sjokolade krem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.